מורד טעם הארץ – סדנה בסלון

מורד טעם הארץ – סדנה בסלון

את יעקב ואתי מורד פגשתי בכמה צמתים בחיי. הצומת הראשון היה לפני כמה וכמה שנים באתי עם צוות מורים מאורנים לביקור ביקב מורד הייחודי. למדנו איך עושים משקה טעים ומיוחד מכמה וכמה ירקות ופירות. בינתיים יצאתי לגמלאות ממכללת אורנים. גם יעקב ואתי יצאו לגמלאות והתחילו פעילויות של כתיבת ספר, סדנאות הכנת ליקרים וגם פגישות קולינריות קבוצתיות אצלם בסלון.
הצומת השני היה המפגש שלי עם הזוג הפעיל בעמותת הוותיקים של עמק יזרעאל, שם יש קבוצת מניפה “גמלאים בונים עסקים” שמחתי לשמוע על השקת הספר ותרגומו ראיתי סרטון של הפגישות בסלון ואז זה זרם …
צומת המפגש השלישי שלי עם יעקב ואתי מורד עדיין בשלבי תכנון, פרסום והכנה, אבל הרקע שלו ותיק יותר. יהדות עיראק סקרנה אותי מאז שקראתי  את ספריו של אלי עמיר וגם יש לנו 2 חברים מעניינים ומוכשרים במיוחד מיוצאי עיראק. למדתי מהם כי רבים מיהודי עיראק היו משכילים ומוכשרים ובעמדות כלכליות גבוהות למדתי כי הבישול העיראקי, אמנם פחות מפורסם מזה של המרוקאים אבל טעים במיוחד.
גללו למטה וקראו!
זו הזדמנות לבני הגיל השלישי וקהל הגולשים שלנו להכיר את פעילויותיהם של יעקב ואתי מורד אני מקווה להשלים מעגלי היכרות נוספים ומאחלת לשניהם הצלחה רבה, בריאות והנאה מכל מה שעושים.

סדנה בסלון

שוב שוברים את הראש עם רעיון מקורי לגיבוש צוות, לאירוע חברתי או להפתעת יומולדת? מה דעתכם על מסעדה אותנטית? הרצאה היסטורית מרגשת ופיקנטית או אולי בכלל סדנה להכנת ליקר? בשביל מה להתלבט אם אפשר גם וגם וגם.

כבר בכניסה לבית הססגוני של אתי ויעקב מורד ביוקנעם, תוכלו לשאוף את ניחוחות תבשילי הקדירה המהבילים תוצרת “טעם הארץ”. תרגישו כמו מלכים, כשאתי תערוך לכבודכם את השולחן במלוא הדרו עד יותר מחצי המלכות. לחם ביתי ומבחר סלטי הבית, לביבות עיראקיות, סמבוסק וקובה מטוגנת ומבושלת במרק ומג’דרה הם חלק מהתפריט שיוגש לכם על-ידי אתי, כשבין ביס לביס ירוו את צימאונכם משקאות אקזוטיים כמו יין עגבניות, תפוחי אדמה, דלעת ועוד.

ספקטרום הטעמים והגוונים – פשוט חגיגה לחיך ולעיניים.

הרצאות וחגיגה קולינרית בסלון - טעם הארץלמסיבה הקולינרית הזו יהיו שזורים סיפורים מרתקים על פרעות יהודי בבל, סיפורי חיים מסמרי שיער של הגיבור הראשי יעקב, על המסע לארץ והחלום להקים יקב בארץ הקודש.

הדובדבן שבקצפת יהיה הפעם הדובדבן שבליקר. נלמד להכין ליקרים ביתיים בטעמי שזיפים, הדרים, מנטה וקינמון. תה הבית, כעכת עירקית ועוגות ביתיות ילוו את קוקטייל הטעמים הזה.

דמעות של בכי, דמעות של צחוק ודמעות של אושר ילוו את הערב הבלתי נשכח הזה, אצל אתי ויעקב מורד ביוקנעם.

ליצירת קשר ופרטים נוספים:

אתי – 052-4607326

ברשת – www.yacov-morad.com

או בפייסבוק

 

בידקו גם

סגנונות נטוורקינג - ציידים וחקלאים

סגנונות נטוורקינג – ציידים וחקלאים

סגנונות נטוורקינג – ציידים וחקלאים מצאתי הזדמנות זו לשתף אתכם בסגנונות נטוורקינג לזיהוי סגנונות של …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *